Fysiotherapie


Fysiotherapie Scheperpark geeft fysiotherapie op maat. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden verschillende behandelmethodes zodat we direct op uiteenlopende klachten kunnen inspelen. Als u niet goed kunt bewegen of als u niet durft te bewegen. Als u meer moet bewegen of als u moeite hebt met bewegen. Onze fysiotherapeut is er voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud. Wij helpen u graag!

Wanneer naar de fysiotherapeut?
Leven is bewegen, maar wat doet u als het bewegen niet meer vanzelfsprekend is en pijn de overhand neemt? Waardoor u niet meer naar uw werk kunt, uw favoriete sport niet meer kan uitoefenen, uw sociale leven beperkt wordt. Dat kan een moment zijn om een fysiotherapeut te benaderen.

De meest voorkomende klachten/aandoeningen waarmee je naar een fysiotherapeut gaat zijn:

- Nek- en rugklachten
- Schouder-, arm- en handklachten
- Bekkenklachten
- Heup-, knie- en enkelklachten
- Revalidatie

Heb ik een verwijzing nodig?
U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen.

Wordt fysiotherapie vergoed?
De meeste fysiotherapeutische behandelingen, bij personen boven de 18 jaar, worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Deze vergoeding is niet standaard en kan per verzekeraar verschillend zijn. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden, neem contact op met uw zorgverzekeraar of kijk op De Fysiotherapeut.

Kan de fysiotherapeut ook aan huis komen?
Ja, maar hier is wel een verwijzing voor nodig van uw huisarts of specialist. 

0591 61 31 26

Laat ons u terug bellen

dhr. mevr.  Therapeuten

Kees

Richard

Roelof

Andrea

Annemarie

Arnout

Stefan

Gea

Joke

Jouke

Lotte

Marloes