Vacature (algemeen) fysiotherapeut (m/v)


06 mei 2021

 (ALGEMEEN) FYSIOTHERAPEUT M/V

Als versterking binnen ons team met diverse specialismen, zijn wij op zoek naar een zelfstandige  en ondernemende fysiotherapeut (m/v), die met veel enthousiasme wil werken in onze Praktijk in Emmen.

Wil je werken in een enthousiast en ervaren team van gemotiveerde en gedreven fysiotherapeuten?  Ben je op zoek naar een praktijk waar meerdere specialisaties vertegenwoordigt zijn en waar kennis, kwaliteit en een heldere aanpak hoog in het vaandel staan? Ben je ondernemend en sterk in het onderhouden en uitbreiden van  netwerken en contacten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De praktijk

Fysiotherapie Scheperpark is een moderne praktijk in Emmen. Werken bij Fysiotherapie Scheperpark betekent werken in een multidisciplinaire setting. Binnen onze praktijk bieden we meerdere specialisaties en wordt intensief met elkaar samengewerkt.

De praktijk beschikt over 7 behandelkamers over een ruime oefenzaal waar je optimaal met de patiënten aan de slag kan.

Het team

De praktijk heeft een enthousiast en professioneel team met een open en collegiale werksfeer. Er is veel ruimte voor overleg en samenwerking, maar er wordt ook veel waarde gehecht aan zelfstandig werken, eigen ontwikkeling en eigen initiatief.

Kwaliteits- en klantgericht werken zijn voor ons erg belangrijk.

Wij bieden:
– Een leuke dynamische functie.
– Voldoende mogelijkheid tot training en opleiding.
– Een flexibele werkweek  waaronder ook avonden en zaterdagen.
- Uren indicatie: 20-24 uur (mogelijkheid tot uitbreiding)
– Werken binnen een hecht team.

Heb je interesse in deze vacature?  Stuur dan je motivatiebrief met CV naar r.weerman@fysiotherapiescheperpark.nl.
Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Roelof Weerman via 0591 613126. Meer informatie over jouw toekomstige werkplek is te vinden op www.fysiotherapiescheperpark.nl  

Terug