Online Fysiotherapie


Momenteel zijn de zorgen over het Coronavirus in Nederland en de rest van de wereld groot. Dit is begrijpelijk, maar hoe doen we dan met fysiotherapie? Om schouder aan schouder met de huisartsen en medici te staan BLIJVEN WIJ GEWOON OPEN voor het geven van fysiotherapeutische zorg. Dit ook om huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer te belasten!

Daarnaast kunnen we u ondersteunen met online fysiotherapie. Veel klachten zijn goed op afstand op te sporen en te behandelen.

Fysiotherapie is namelijk niet alleen het aanraken van de client zoals vroeger vaak het geval was. Onze collega’s zijn ervaren in het opsporen van de oorzaak van klachten middels een videoconsult.   U heeft hier alleen een mobiele telefoon (met camera) of een computer met webcam voor nodig, dat is alles.

Ook het oefenen op afstand is voor ons geen probleem. Tijdens een videoconsult krijgt u direct een online oefenprogramma op maat. Wij inventariseren welke oefeningen bijdragen aan uw herstel en u krijgt deze oefeningen vervolgens direct online te zien.

Deze vorm van fysiotherapie wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Fysiotherapie Scheperpark heeft een contract bij alle zorgverzekeraars in Nederland.

Online fysiotherapie (E-Health) doe je bij Fysiotherapie Scheperpark

Hoe werkt online fysiotherapie?

  1. U maakt een afspraak, telefonisch of via de website voor een online fysiotherapie consult
  2. U krijgt vervolgens een e-mail met de link voor een videoconsult. Op het moment van de afspraak zoekt u een rustige plek op en klikt u op de link.
  3. Binnen een aantal seconden verschijnt uw eigen fysiotherapeut op het scherm die u vervolgens zal helpen.
  4. Fysiotherapie Scheperpark handelt, net als altijd zoals u van ons gewend bent, alle zaken met de zorgverzekeraar af.

Door ons de benodigde informatie te verstrekken via het onderstaande formulier kan een van onze fysiotherapeuten een goed beeld krijgen van uw klacht.

Na het verzenden van onderstaande gegevens proberen u wij binnen 24 uur een passend antwoord te geven. Het antwoord kan zijn; een advies, een behandelvoorstel of tips om tot een oplossing van uw klacht te komen.

Uw gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

 

Uw gegevens : 

0591 61 31 26

Laat ons u terug bellen