Onze missie en visie


Missie

Het realiseren en werken met een enthousiast en aangenaam team met een evenwicht in kwaliteit van diverse diensten en producten. Waarbij deze transparant, onderscheidend en op maat gemaakt zijn.

Het uitbreiden van het team naar minimaal vijf geregistreerde disciplines.
Het uitbreiden van deze diensten en producten, door bijvoorbeeld de samenwerking met onder anderen BAG, psychologen, diëtisten en arbeidsdeskundigen.

Het zorgen voor een financieel gezond bedrijf, zodat ook op langer termijn continuïteit in bedrijfsvoering en zorgvernieuwing mogelijk blijft.

Visie

Het leveren van een hoogwaardig kwalitatief zorgproduct aan patiënten met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat die zich kenmerken door hun orthopedische gerelateerde problematiek.

Wij bieden fysiotherapeutische begeleiding aan een brede cliëntengroep. Wetenschappelijk onderbouwde protocollen vormen de basis van de (intensieve) begeleiding. Wij bieden zorg op maat gekeken vanuit het bio-psycho-sociale model.

In de dienstverlening van Fysiotherapie Scheperpark / BAG Emmen staat de mens voorop. Fysiotherapie Scheperpark / BAG Emmen begeleidt de mens, die leeft, werkt en sport. We bevorderen en faciliteren het zelfherstellend vermogen van de mens. De eigen verantwoordelijkheid van de cliënt staat hierbij centraal. Fysiotherapie Scheperpark / BAG Emmen daagt uit tot het vinden van een nieuwe balans en het stimuleren van zelfzorg.

 

 

0591 61 31 26

Laat ons u terug bellen