Sportrevalidatie


Gezondheid en sporten zijn tegenwoordig belangrijke onderwerpen. Iedereen is zich van bewust van het nut van een gezonde leefstijl.

Bewegen en actief revalideren is noodzakelijk om de kwaliteit van leven te verbeteren, zowel op jonge als op latere leeftijd.

Wij hebben een combinatie gemaakt van actief belasten met behulp van (sport) fysiotherapie en revalidatie met een naadloze overgang naar sportbeoefening. We maken hierbij gebruik van fitness en revalidatie apparatuur. Onder professionele begeleiding bent u (sport)specifiek aan het revalideren.

Als team van (sport) fysiotherapeuten, met een sportieve achtergrond, helpen we u graag bij de revalidatie na een operatieve ingreep en bij de terugkeer op het sportveld. Wij zijn gewend om onze behandelprogramma’s up to date te houden en volgen daarom zeer regelmatig allerlei cursussen.

Iedereen die actief aan zijn herstel wil werken kan terecht bij Fysiotherapie Scheperpark.

Vanuit ons specialisme sportfysiotherapie hebben we intensief contact met het SMA (Sport Medisch Adviescentrum).

We zijn gewend om contact te hebben met trainers, sportverzorgers etc. om de geblesseerde sporter gefaseerd weer te laten wennen aan de sportspecifieke belasting.

0591 61 31 26

Laat ons u terug bellen